CONTACTGEGEVENS

U-Human Development is landelijk actief  
Wij werken vanuit onze vaste kantoorlocatie, op de locatie van de opdrachtgever of maken gebruik van tijdelijke projectlocaties van hetcoachhuis.nl  voor de invulling van onze opdrachten en projecten.


Hoofdkantoor U-Human Development B.V 
Grote Voort 5
8041 AM Zwolle
Tel +31 (0)38-4607996

klik hier voor overzicht projectlocaties 

E-mail: info@uhumandevelopment.nl
Internet: www.uhumandevelopment.nlU-Human Development is lid van de NOLOC, NMI en het Mediation Gilde.

ROUTEBESCHRIJVING

Routebeschrijving Arnhemseweg 6, Amersfoort

Vanuit de richting Breda:
Op de A27 richting Utrecht volgt u de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons bezoekadres in het Coachhuis bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt). Parkeren: U volgt de borden parkeren Soeverein/Centrum. De ingang van de parkeergarage 'Soeverein' bevindt zich op de Stadsring voor het ING-gebouw.

Vanuit de richting Utrecht en Zwolle:
Op de A28 richting Amersfoort neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons bezoekadres in het coachhuis  bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt). Parkeren: U volgt de borden parkeren Soeverein/Centrum. De ingang van de parkeergarage 'Soeverein' bevindt zich op de Stadsring voor het ING-gebouw.

Vanuit de richting Apeldoorn:

Op de A-1 richting Amsterdam gaat u op het verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons bezoekadres in het coachhuis bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt). Parkeren: U volgt de borden parkeren Soeverein/Centrum. De ingang van de parkeergarage 'Soeverein' bevindt zich op de Stadsring voor het ING-gebouw.

Vanuit de richting Amsterdam:
Op de A1 richting Apeldoorn gaat u op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons bezoekadres in het coachhuis bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt). Parkeren: U volgt de borden parkeren Soeverein/Centrum. De ingang van de parkeergarage bevindt zich op de Stadsring voor het ING-gebouw.

Per trein:
Als u het stationsgebouw van Amersfoort-Centraal uitkomt gaat u linksaf richting centrum. U loopt op de Stationstraat. Bij het eerste stoplicht steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakker. Bij het stoplicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg die u oversteekt en naar links de weg vervolgt. Het Coachhuis bevindt zich op nummer 6 (naast de PLUS-supermarkt).