DUURZAME INZETBAARHEID / EMPLOYABILITYSCAN

Duurzame inzetbaarheid

Als werkgever heeft u genoeg zorgen. U moet minstens evenveel werk van minstens dezelfde kwaliteit leveren, maar u heeft een kleiner budget. Of u moet veel moeite doen om commercieel het hoofd boven water te houden. U moet mensen ontslaan of heeft een paar moeilijk in te vullen vacatures, waardoor u omzet misloopt. Uw opleidingsbudget is beperkt. En dan wordt er ook nog geroepen dat u werk moet maken van duurzame inzetbaarheid. Waarom zou u ook daar nog energie en geld in moeten steken?

Als werknemer heeft u misschien ook wel zorgen. U vraagt zich af wanneer en waar u eindelijk de ruimte krijgt om u weer verder te ontwikkelen. Of hoe lang u de toegenomen werkdruk nog vol kunt houden. Of u bent bang dat u binnenkort uw baan verliest, en vraagt zich af of u weer aan de slag kunt komen. Als u zich afhankelijk voelt van de omstandigheden en van uw werkgever, hoe kunt u er dan voor zorgen dat u duurzaam inzetbaar bent en blijft... Lees het hele artikel
  EmployabilityScan

De wereld om u heen verandert in rap tempo. De ontwikkelingen in de economie en politieke keuzes hebben invloed op de arbeidsmarkt en dus ook op uw werk. Wilt u graag een goed beeld en inzicht krijgen van uw duurzame inzetbaarheid binnen of buiten de organisatie dan is de EmployabilityScan voor u een goed instrument. Hoe kan ik nog vele jaren met veel plezier werk blijven doen!

De EmployabilityScan bestaat uit:
- Een online scan de Loopbaan Potentieel Meting
- Een CV-check
- ... lees meer